Wat vind je leuk om te doen?

saskia van Tooren Geen categorie

Wat vind je leuk om te doen?

Op deze vraag kunnen de meeste mensen antwoord vinden. Iedereen heeft zijn hobby’s, sport en/of andere bezigheden die energie opleveren, waar je blij van wordt. Dat hoeven geen spannende dingen te zijn ook bank hangen of lekker stoeien met de huisdieren kun je al een leuke bezigheid wat je veel doet.

Gespreksstof

Tijdens het fotograferen van gezinnen, families en tieners komt e vraag; wat vind je leuk om te doen? dan ook regelmatig terug. Het geeft gespreksstof waardoor je nadenkt over wat je leuk vindt en dus niet bezig bent met de camera en dat vind ik nu leuk! Omdat je niet bezig bent met de camera, ontspan je en zie ik prachtige reacties die ik kan vastleggen.

 WAUW foto

Als je ontspannen bent laat je veel meer van je mooie ik zien en hoe waardevol is dat, die prachtige glimlach of juist die ontspannen blik waar je zo graag naar kijkt bij je partner, kind, vader of moeder. Dat levert dé WAUW foto op die je graag aan de wand wilt hebben. Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak om jouw WAUW foto te maken.

Wat vind je mooi aan elkaar?

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Wat vind je mooi aan elkaar?

Wat je als pluspunt ziet  in een persoon is iets heel persoonlijks. Wat de één als kwaliteit ziet kan de ander helemaal niet zo ervaren. Zelf kun je misschien een hekel hebben aan je lach terwijl een ander helemaal in het katzwijm valt als  je hem laat zien. Dat jij iets mooi vindt aan ede ander, wat de ander niet deelt is natuurlijk helemaal niet zo verrassend want smaken verschillen nu eenmaal en vaak ben je veel strenger voor jezelf dan voor de ander.

Zeggen wat je mooi vindt aan elkaar

Maar zeg je ook wat je waardeert aan elkaar? Dat is een heel ander gebied. Door te benadrukken dat je iets mooi vindt aan de ander krijg je connectie met elkaar, groei je naar elkaar toe. Hoe vaak doe je dat? En wat is het effect dat je zegt dat de ander er zo leuk uit ziet, behulpzaam is of dat het fijn is dat hij klaarstaat voor jou? Bedenk zelf als iemand iets moois over je zegt dan groei je daar van, als mens!

Tijd nemen om iets moois te zeggen

Nu de tijd nog nemen om het ook te zeggen. Zeggen wat je mooi vindt van de ander, waar je blij van wordt, waar je graag naar kijkt. Tijdens een fotoshoot bij mij nemen we de tijd om aandacht aan elkaar te geven, complimentjes te geven. Even weer voelen wat je mooi aan elkaar vindt en wat je waardeert in elkaar. Dat moment leg ik vast zodat je nog lang kunt nagenieten van elkaars mooie kanten.

Valentijnsactie

Ik heb mijn valentijnsactie verlengd. Als je voor eind februari bij mij een fotoshoot boekt. Dan heb ik een speciale actie om jullie mooie kant nog meer te belichten. Een half uurs fotoshoot met een 30×45 cm polystyreen afdruk voor 150 euro. Wat wil je nog meer om al het mooie van jullie te laten stralen? Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.

Wat waardeer je in elkaar?

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Waarin waardeer je elkaar?

Waardering is een prachtig gevoel wat je graag ervaart, in je werk, in je relatie en ook met familie. Een paar weken geleden mocht ik de familie Verrijzer fotograferen. Wat een heerlijke familie! Nuchter, gezellig, warm en met waardering voor elkaar. Benoemen wat je nu precies waardeert in elkaar doe je misschien niet dagelijks maar het geeft wel zo’n mooie reactie! Vandaar dat ik deze vraag graag stel. Wat waardeer je in elkaar?

Laatjes van het geheugen openen

Voorafgaand aan een fotoshoot stuur ik een lijstje met vragen. Zodat je even kunt nadenken over wat ik zou kunnen vragen. Ik zeg altijd maar, even de laatjes van het geheugen openen. Dingen die je adhoc misschien niet zo kan zeggen maar als je er even over nadenkt komt er van alles weer terug in je geheugen. Als ik dan die vraag stel dan komen de meest mooie verhalen en anekdotes.Vragen die ik kan stellen zijn vragen zijn bijvoorbeeld wanneer je elkaar voor het eerst hebt ontmoet, wat is de leukste vakantie geweest, wat heeft je doen vallen voor de ander, welke karaktereigenschappen vindt je mooi van de ander.  Omdat je er al over na hebt kunnen denken kun elkaar veel preciezer vertellen wat je in elkaar waardeert en is de reactie echt. Daar ga ik voor!

Dagelijkse hoeveelheid waardering

Net zei ik al dat je het misschien niet dagelijks doet, je waardering uitspreken. Maar denk er eens over na, hoe fijn is het om te zeggen wat je fijn vindt van de ander. Welke kleine dingen je graag ziet van de ander of wat de ander doet waar jij vrolijker van wordt. Ze zeggen dat wat je aandacht geeft groeit. Waarom niet beginnen met positieve dingen. Daar kun je niet genoeg van krijgen. Wil je ook graag je dierbaren die waardering geven en wil je het bezegelen met een prachtige vergroting. Tot 14 februari kun je bij mij een fotoshoot van een half uur boeken en dan krijg je er een prachtige vergroting van 30×45 cm bij, kun je blijven genieten van elkaar. Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.

 

Heerlijk ontspannen kinderen op de foto!

saskia van Tooren Geen categorie

Zoek je geen statie portret maar een  foto waar je kinderen tot hun recht komen?

Een tijdje terug kreeg ik de vraag van een klant om haar kinderen te fotograferen. Ze wilde graag foto’s voor de vader van de kinderen maken. De laatste keer dat ze dat had gedaan was niet naar wens verlopen. De kinderen blokkeerden doordat het shirtje recht gevouwen moest worden. Het haar zat in het gezicht en ze moesten nog even wat dichterbij elkaar zitten. Het statie portret was een feit.

Zoek je een foto waar de ontspanning en het plezier vanaf spat?

Ze wilde nu graag een foto waarbij kinderen plezier hadden, ontspannen op de foto stonden. Dat hebben we voor elkaar gekregen. Natuurlijk zet ik kinderen op een bepaalde plek maar ik stel vragen zoals bijvoorbeeld in het geval van Mischa. Wat wil je worden? wat vind je leuk om te doen? en nog meer van dit soort vragen. Hierdoor zijn kinderen meer bezig met de vraag en niet hoe ze op de foto staan. Dit geeft mooie, natuurlijke beelden waarbij het niet erg is dat een haartje niet goed zit. Het plezier moet er vanaf spatten!

Wil je je kind terugzien op de foto?

Na de fotoreportage bewerk ik alle foto’s nauwkeurig. Zo komen iedereen nog beter tot zijn recht en wat leuk om te horen dat deze klant zei dat ze haar eigen kinderen terug zag op de foto’s en de kinderen de fotoreportage als zeer leuk hadden ervaren.  Wil jij ook je kind terug zien op de foto? Stuur mij een berichtje dan maken we een afspraak. Bij een fotoreportage krijg je een GRATIS handtas album cadeau.

Geef een complimentje

saskia van Tooren Geen categorie

Complimentjes krijgen

Vind je het ook zo fijn om complimentjes te krijgen? gegeven door iemand die jou op waarde schat. Hoe fijn is dat!

En hoe graag geef je een complimentje? Doe je dat vaak of vergeet je dat wel eens? Het is zo fijn om het te geven maar ook te ontvangen. Door de waan van de dag kunnen dit soort momenten er weleens bij in schieten. Dat is jammer. Wat zorgt er voor dat je die momenten op zoekt en gebruikt om zo dichter bij elkaar te komen?

Tijd voor elkaar..tijd voor een complimentje

Het helpt om vast moment te kiezen op de dag. Als het eenmaal in je systeem zit dan is dat een heerlijk verwenmomentje. Lekker als je op de bank zit of misschien wel net voor je gaat slapen.

Niet alleen die complimentjes zorgen er voor dat je dichter bij elkaar komt ook tijd besteden om stil te staan welke mooie momenten jullie samen hebben beleefd. Op welke momenten je er voor elkaar bent geweest en wat je zo mooi vindt aan elkaar. Vragen en antwoorden waar je warm van wordt en je je geliefd voelt. Wil je ook tijd voor elkaar? Tijd om complimentjes te geven aan elkaar? Tijdens een fotoshoot creëer ik deze momenten waardoor je met een heerlijk gevoel terugkijkt als je de foto’s ziet. Geef mij een berichtje en we maken een afspraak. Nu een GRATIS handtas fotoalbum bij de fotoshoot.

Weet je nog….Deze zin zorgt voor hilariteit en mooie herinneringen

saskia van Tooren Geen categorie

Weet je nog….

Als je deze zin hoort dan ga je er even goed voor zitten want dan komt de familie blooper van de eeuw naar de oppervlakte. Want elke familie kent ze wel. Gebeurtenissen die zijn beleefd met ietwat gène maar die, naarmate de tijd verstrijkt, steeds leuker worden en terugkerend van karakter zijn omdat ze zorgen voor grote hilariteit bij de toehoorders of degene die het heeft ondergaan.

Mooie herinneringen

Is niet om naar toe terug te gaan maar geeft wel een kijkje in ieders herinneringen. Wat de één niet meer weet, rakelt de andere op en zo krijg je een prachtige kettingreactie van oja’s en weet je nog in die goede oude tijd. Wat is er nu leuker om er genietend tussen te zitten, luisterend naar de enthousiaste verhalen van de mensen om je heen…niets toch.

Wil jij dat ook beleven?

Wat nou als je dat doet voor de camera? Wat gebeurt er dan? De herinneringen worden opgehaald en er komt een reeks aan reacties naar boven van iedereen. Deze heerlijk spontane reacties zorgen voor prachtige fotomomenten. Momenten om later aan terug te denken waardoor er weer een weet je nog..moment is geboren.

Stuur mij een berichtje en jouw weet je nog…momenten leg ik vast op de gevoelige plaat.

 

Je kind ontspannen op de foto zoals zichzelf?

saskia van Tooren Geen categorie, portfolio, zo werk ik

Ontspannen op de foto

Wat zijn de mooiste foto’s die jij hebt van je kinderen? Zijn dat dat de foto’s dat ze poserend op de foto staan of zijn dat de momenten die je pakt als ze niet op je letten? Op welke foto komt je kind tot zijn recht? Waar zie je je kind zoals je het ziet gedurende de dag? Dat zijn toch die momenten waar je kind ontspannen en relaxed zijn dag beleeft? Deze ontspanning is een cruciaal onderdeel om te zorgen voor die WAUW foto. Houdt je camera bij de hand en maak van te voren een testfoto om zo te zien of je instellingen goed zijn. Als het moment suprême er dan aan komt hoef je alleen maar te klikken en voilà, daar is het moment waar je op hebt gewacht!

Afwisseling is belangrijk

Kinderen hebben een korte spanningsboog waar je als fotograaf rekening mee houdt. Als je graag foto’s wilt maken van je kinderen in een bepaalde setting is het belangrijk om dat te onthouden. Zorg dat alles om de kinderen heen klaar is vòòr je de kinderen klaar laat staan. Dan hoeven kinderen maar kort hun aandacht erbij te houden en heb je veel meer kans op een goed resultaat.

Spelletjes geven het extraatje

In plaats van kinderen op een vaste stek te zetten kun je ook spelletjes doen en opdrachten geven. Kinderen geven op de vraag ‘Wie is de sterkste?’ graag allemaal ja als antwoord. Heb je gelijk gelegenheid tot ene spelletje. Wie is dan de sterkste? laat eens zien. En daar heb je de gelegenheid om prachtige ontspannen foto’s te maken waarbij kinderen zichzelf zijn en laten zien. Mooier kan je foto niet worden!

Wil je ook je kinderen ontspannen, als zichzelf  op de foto geef mij een berichtje en we maken een afspraak.

 

 

Hoe ga je stralend het nieuwe jaar in met je partner?

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Wat zorgt er voor dat jij straalt?

Wat een leuke jurk heb je aan! Dat heb je goed gedaan! Zo’n complimentje geeft je een goed gevoel. Je gaat rechter op lopen, je begint te lachen en voelt je beter.

Complimenten geven het gevoel van zelfwaardering en benadrukken wat goed gaat. De uitspraak ‘wat je aandacht geeft groeit’ past daar zo mooi bij. Dat gun je iedereen!

Hoe geef je elkaar een compliment?

In je omgeving heb je vast mensen die het complimenten geven als een tweede natuur doen.  Je staat er naast en denkt; dat had ik ook wel kunnen zeggen! Wil je het complimenten geven meer eigen maken dan kun je beginnen met het elke dag uitdelen van een aantal complimenten aan de mensen om je heen. Een compliment is concreet en gaat over een eigenschap of actie van een persoon. Vertel ook waarom je het waardeert en wat het met jou doet. Dat maakt een compliment gemeend en oprecht.

Een compliment ontvangen

Een compliment geven kan dan lastig zijn, het ontvangen van een compliment kan net zo moeilijk zijn. Want hoe ontvang je nu een compliment waar een ander moeite voor doet? De belangrijkste dingen zijn luister met aandacht naar het compliment, zeg dank je wel en geniet van het moment!

Zo laat ik jullie stralen

Complimenten gebruik ik graag tijdens het fotograferen. Ik maak complimenten maar nog liever laat ik jullie elkaar complimenten geven. Jullie kennen elkaar en weten die complimenten te geven waar de ander van gaat stralen. En dit stralen leg ik vast, beter kan niet!

Dus wil je elkaar ook laten stralen geef mij een berichtje en samen zorgen we er voor dat jullie stralend het nieuwe jaar in gaan!

 

Waarom deze locatie zorgt voor jouw WAUW foto

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Waar fotografeer je? Is een vraag die regelmatig gesteld wordt door mensen. Wat is dan jullie verwachting wat mijn antwoord is? In een studio is een antwoord wat voor de hand liggend is en wat ook regelmatig gebeurd. De vraag waar voel jij je fijn? Is er één die ik veel belangrijker vind.

 

Op welke locatie  voel jij je fijn?

Waar je je fijn voelt ben je jezelf en waar je jezelf bent daar ben je op je mooist. Het liefst omringt door je dierbaren en dat kan overal zijn. De een heeft een voorkeur voor strand of bos terwijl de ander liever thuis op de bank wordt gefotografeerd. Of misschien juist dat muurtje waar je vroeger altijd aan het ballen was. Want als je jezelf bent kan ik jou WAUW foto maken.

 

Wat voor licht is er op jouw WAUW locatie?

In mijn studio kan ik licht helemaal bepalen met behulp van flitslampen. Buiten gebruik ik moeder natuur om je prachtig uit te lichten. Maar hoe doe ik dat bijvoorbeeld bij jou thuis? Eerst kijk ik of ik het red met het licht in huis door de ramen naar binnenvalt. Door te spelen met ISO waardes heb ik vaak geen extra licht nodig. ’s Avonds is een ander verhaal, dan kan ik mijn mobiele flitser gebruiken om jullie extra uit te lichten.

 

Welke herinnering heb je aan de locatie?

Het muurtje waar jullie voor het eerst gezoend hebben? Of het pleintje waar de kinderen zoveel speelden? Of misschien dan toch het meer waar jullie als gezin altijd naar toe gingen. Veel plaatsen herbergen mooie en dierbare herinneringen. Daarom vind ik het zo fijn als mensen komen met een locatie die hen dierbaar is waar ze gefotografeerd willen worden. Ben je toe aan een mooie foto? Denk na over welke plaats jouw dierbaar is dat geeft dat beetje extra aan je foto waardoor je met nog meer plezier naar de foto kijkt. Natuurlijk kun je mij altijd een berichtje sturen en dan zorgen we er samen voor dat die WAUW foto op de prachtlocatie straks bij jou aan de wand hangt.

Say, cheese?…..neeee!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Familiefoto

Hoe zet je gezinnen en families op de foto? Vaak hoor je, say cheese! daarna verschijnen er van die tandpasta glimlachjes die blijven hangen en de ogen niet raken waardoor je er vaak erg geposeerd op staat. Soms een leuk resultaat maar ook wel eens niet.

Mijn passie is het om je jezelf terug te laten zien op de foto met al je vrolijkheid die je dierbaren graag zien.

Hoe ga ik te werk?

Hoe doe ik dat dan? Nou, ik geef graag opdrachtjes. Het bodypart spel is een heel leuk voorbeeld daar van . Steeds roep ik een ander lichaamsdeel en de familieleden moeten elkaar met dat lichaamsdeel aanraken. Dus voet raakt voet, buik raakt buik en neus raakt neus. Hele leuke, hilarische taferelen levert dat op met veel ontspanning en gelach, een echte lach, die je raakt! Dus voor mij geen Say, cheese!

Denk je nu, dat wil ik ook! Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.

 

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij natuurlijk!

saskia van Tooren aanbieding

Het mooiste cadeau!

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij natuurlijk! Hoe kun je dat weggeven? Met een foto! Heb je gelijk de oplossing voor het altijd maar weer bedenken van cadeaus voor de feestdagen, die er weer aankomen . Een prachtige foto van jou, jullie als stel of jullie als gezin. Zo kunnen je dierbaren nog vaak genieten van hun mooiste cadeau!

Jezelf

Op die foto wil je natuurlijk wel staan als jezelf en niet degene met een opgeplakte glimlach. Daar zorg ik voor! Met behulp van vragen, opdrachten en spelletjes creëer ik een ontspannen sfeer zodat je ontspannen jezelf kunt zijn. Maar ja, hoe regel je dat?  We moeten al zoveel en het kost vaak zoveel tijd!

Aanbieding

Daarom heb ik een speciale aanbieding! Op zaterdag 18 november en zondag 26 november kun je bij mij terecht voor een minishoot.          Dat is een korte fotoshoot van een half uur bij het mooie Geestmerambacht. Je krijgt mijn volledige, professionele tijd en aandacht. Bij de fotoshoot zit 1 fotoafdruk tot 40×45 cm inbegrepen en 1 digitale foto. Dit mooie moment waar je met veel plezier op zult terug kijken kost 75 euro.

Stuur mij een berichtje en ik plan je in op jouw tijd!

 

Jezelf verliezen…in elkaar!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Genieten van elkaar

Genieten van elkaar, wat wil je nu nog meer! Tijd voor elkaar om gewoon even stil te staan bij elkaar. In deze tijd soms lastig met al die verleidingen. Trouwen is een manier om elkaar weer even te vinden, dat moment dat je denkt, YES, deze is van mij en blijft van mij. Maar je wilt niet altijd trouwen of bent het misschien al. Dan toch wil je genieten van elkaar, dat momentje opzoeken dat dat verliefde gevoel weer terugkomt.

Je verliezen in elkaar

Die momenten vastleggen vind ik heerlijk. Maar dat doe ik niet alleen bij bruidsparen maar ook bij gezinnen en families. Even tijd en aandacht voor elkaar. Een paar simpele vragen brengen dat heerlijke gevoel weer terug. Zoals bijvoorbeeld: geef elkaar eens om de beurt een compliment of wat zijn je toekomstdromen voor elkaar? Zo, verlies je jezelf..in elkaar!

Wil je ook zo’n moment met je partner? Geef mij een berichtje en we maken een afspraak.

 

Raak elkaars arm, raak elkaars neus; het bodypartspel is een heerlijk actie en reactie spel wat heerlijke momenten oplevert

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij!

saskia van Tooren aanbieding

Het mooiste cadeau!

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij natuurlijk! Hoe kun je dat weggeven? Met een foto! Heb je gelijk de oplossing voor het altijd maar weer bedenken van cadeaus voor de feestdagen, die er weer aankomen . Een prachtige foto van jou, jullie als stel of jullie als gezin. Zo kunnen je dierbaren nog vaak genieten van hun mooiste cadeau!

Jezelf

Op die foto wil je natuurlijk wel staan als jezelf en niet degene met een opgeplakte glimlach. Daar zorg ik voor! Met behulp van vragen, opdrachten en spelletjes creëer ik een ontspannen sfeer zodat je ontspannen jezelf kunt zijn. Maar ja, hoe regel je dat?  We moeten al zoveel en het kost vaak zoveel tijd!

Aanbieding

Daarom heb ik een speciale aanbieding! Op zaterdag 18 november en zondag 26 november kun je bij mij terecht voor een minishoot.          Dat is een korte fotoshoot van een half uur bij het mooie Geestmerambacht. Je krijgt mijn volledige, professionele tijd en aandacht. Bij de fotoshoot zit 1 fotoafdruk tot 40×45 cm inbegrepen en 1 digitale foto. Dit mooie moment waar je met veel plezier op zult terug kijken kost 75 euro.

Stuur mij een berichtje en ik plan je in op jouw tijd!

Met open ogen…

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Met open ogen…

Als je foto’s bekijkt staat iedereen er uniek op. Soms zijn er echter overeenkomsten. Sommigen hebben er veel last van en anderen nooit…met dichte ogen op de foto staan. Soms is het de bedoeling geweest van de fotograaf. Maar op veel foto’s is het toch echt de bedoeling als je je ogen kan laten sprankelen in de lens.

Probleem opgelost

Als je dat veel overkomt en ik merk het bij het fotograferen dan spreek ik met je af dat ik een teken geef als ik de foto maak. Je doet je ogen dicht en wanneer ik ja zegt open je je ogen en voila, een foto met open ogen.

Loop je tegen andere dingen aan? Ik kijk samen met jouw wat je niet maar vooral wat je wèl terug wilt zien op de foto. Met als resultaat jouw WAUW foto.

Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij!

saskia van Tooren aanbieding

Het mooiste cadeau!

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij natuurlijk! Hoe kun je dat weggeven? Met een foto! Heb je gelijk de oplossing voor het altijd maar weer bedenken van cadeaus voor de feestdagen, die er weer aankomen . Een prachtige foto van jou, jullie als stel of jullie als gezin. Zo kunnen je dierbaren nog vaak genieten van hun mooiste cadeau!

Jezelf

Op die foto wil je natuurlijk wel staan als jezelf en niet degene met een opgeplakte glimlach. Daar zorg ik voor! Met behulp van vragen, opdrachten en spelletjes creëer ik een ontspannen sfeer zodat je ontspannen jezelf kunt zijn. Maar ja, hoe regel je dat?  We moeten al zoveel en het kost vaak zoveel tijd!

Aanbieding

Daarom heb ik een speciale aanbieding! Op zaterdag 18 november en zondag 26 november kun je bij mij terecht voor een minishoot.          Dat is een korte fotoshoot van een half uur bij het mooie Geestmerambacht. Je krijgt mijn volledige, professionele tijd en aandacht. Bij de fotoshoot zit 1 fotoafdruk tot 40×45 cm inbegrepen en 1 digitale foto. Dit mooie moment waar je met veel plezier op zult terug kijken kost 75 euro.

Stuur mij een berichtje en ik plan je in op jouw tijd!

Dat is nu een mooie teamfoto!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

De verwachting

Teamfoto maken of met die bepaalde werkgroep op de foto?  Dan wil je er toch op je mooist op staan. Je trekt je mooiste outfit die dag aan en zorgt voor wat poeder op je gezicht. Je meest stralende dag tover je te voorschijn om zo te stralen op die teamfoto. Die is in de pocket,denk je. Na afloop krijg je het resultaat te zien en…… je bent niet tevreden, je vindt jezelf er te dik er op staan.

Je hebt geen maatje 36 nodig

Dit soort problemen zijn niet leuk om tegen te komen maar kun je heel makkelijk oplossen door de zijkant van je lichaam meer naar de camera te draaien. Door je voorste been licht te buigen en je schouder een heel klein beetje naar beneden te trekken oog je een stuk slanker. Zo blijft die stralende lach ook nadat je de foto’s hebt gezien. En zeg je: Dat is nu een mooie teamfoto!

Heb je nog meer dingen waar je tegen aan loopt? Als ik foto’s maak kijken we samen wat je niet, maar vooral wat je wel terug wilt zien op de foto. Met als resultaat jouw WAUW foto!

Geef mij een berichtje en we maken een afspraak.

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij!

saskia van Tooren aanbieding

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij natuurlijk! Dus heb je gelijk de oplossing voor het altijd maar weer bedenken van cadeaus voor de feestdagen, die er weer aankomen . Een prachtige foto van jou, jullie als stel of jullie als gezin.

Daarom heb ik een speciale aanbieding! Op zaterdag 18 november en zondag 26 november kun je bij mij terecht voor een minishoot.

Dat is een korte fotoshoot van een half uur bij het mooie Geestmerambacht. Je krijgt mijn volledige, professionele tijd en aandacht. Bij de fotoshoot zit 1 fotoafdruk tot 40×45 cm inbegrepen en 1 digitale foto. Dit mooie moment waar je met veel plezier op zult terug kijken kost 75 euro.

Stuur mij een berichtje en ik plan je in op jouw tijd!

Hoe sta ik er voordelig op?

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Een profielfoto voor je linkedin, een representatieve foto voor je werk of juist één voor het smoelenboek van je werk. Je wilt graag er op staan zoals je bent…jezelf, op zijn voordeligst.

Altijd lastig om er op te staan zonder je ogen dicht, die onderkin of een andere eigenschap die je liever niet op de foto terug ziet. Wat doe je eraan, niet meer op de foto gaan? of weten wat je kunt doen aan je houding als je op de foto gaat. één van de dingen die meestal aangeef is doe je kin iets naar beneden en steek hem een klein stukje naar voren. Het voelt gek maar je kaaklijn komt gelijk mooi uit en weg is je onderkin!

Heb je nog meer dingen waar je tegen aan loopt? Als ik foto’s maak kijken we samen wat je niet, maar vooral wat je wel terug wilt zien op de foto.

Met als resultaat jouw WAUW foto! Geef mij een berichtje en we maken een afspraak.

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij!

saskia van Tooren aanbieding

Het mooiste cadeau dat er is? Dat ben jij natuurlijk! Dus heb je gelijk de oplossing voor het altijd maar weer bedenken van cadeaus voor de feestdagen, die er weer aankomen . Een prachtige foto van jou, jullie als stel of jullie als gezin.

Daarom heb ik een speciale aanbieding! Op zaterdag 18 november en zondag 26 november kun je bij mij terecht voor een minishoot.

Dat is een korte fotoshoot van een half uur bij het mooie Geestmerambacht. Je krijgt mijn volledige, professionele tijd en aandacht. Bij de fotoshoot zit 1 fotoafdruk tot 40×45 cm inbegrepen en 1 digitale foto. Dit mooie moment waar je met veel plezier op zult terug kijken kost 75 euro.

Stuur mij een berichtje en ik plan je in op jouw tijd!

Jouw WAUW foto!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Een profielfoto voor je linkedin, een representatieve foto voor je werk of juist één voor het smoelenboek van je werk. Je wilt graag er op staan zoals je bent…jezelf, op zijn voordeligst.

Daar zorg ik voor! We kijken samen wat je niet, maar vooral wat je wel terug wilt zien op de foto.

Met als resultaat jouw WAUW foto! Geef mij een berichtje en we maken een afspraak.