De WOW-foto’s van Linda

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Niet zo lang geleden heb ik foto ‘s gemaakt van Linda. Zij wilde graag foto’s voor haar leesbegeleidings praktijk. Ze heeft een praktijk aan huis en wilde daar graag gefotografeerd worden. Van te voren hebben we samen besproken hoe ze gefotografeerd wilde worden. In dit gesprek kwam naar voren dat ze open over wilden komen. Ook wilde ze graag een vriendelijk portret wat ze op verschillende manieren kan gebruiken. Als derde hebben we van te voren besproken dat ik een rustige achtergrond zou gebruiken. Deze gesprekken zijn voor mij heel belangrijk omdat ik zo een duidelijk beeld kan vormen wat iemand wil en komen we tot de WOW-foto voor jou. Ben je ook geïnspireerd om jouw WOW foto door mij te laten maken stuur me dan een berichtje. Wil je meer weten over hoe ik werk, kijk dan om mijn zo werk ik pagina