Geef een complimentje

saskia van Tooren Geen categorie

Complimentjes krijgen

Vind je het ook zo fijn om complimentjes te krijgen? gegeven door iemand die jou op waarde schat. Hoe fijn is dat!

En hoe graag geef je een complimentje? Doe je dat vaak of vergeet je dat wel eens? Het is zo fijn om het te geven maar ook te ontvangen. Door de waan van de dag kunnen dit soort momenten er weleens bij in schieten. Dat is jammer. Wat zorgt er voor dat je die momenten op zoekt en gebruikt om zo dichter bij elkaar te komen?

Tijd voor elkaar..tijd voor een complimentje

Het helpt om vast moment te kiezen op de dag. Als het eenmaal in je systeem zit dan is dat een heerlijk verwenmomentje. Lekker als je op de bank zit of misschien wel net voor je gaat slapen.

Niet alleen die complimentjes zorgen er voor dat je dichter bij elkaar komt ook tijd besteden om stil te staan welke mooie momenten jullie samen hebben beleefd. Op welke momenten je er voor elkaar bent geweest en wat je zo mooi vindt aan elkaar. Vragen en antwoorden waar je warm van wordt en je je geliefd voelt. Wil je ook tijd voor elkaar? Tijd om complimentjes te geven aan elkaar? Tijdens een fotoshoot creëer ik deze momenten waardoor je met een heerlijk gevoel terugkijkt als je de foto’s ziet. Geef mij een berichtje en we maken een afspraak. Nu een GRATIS handtas fotoalbum bij de fotoshoot.