Genieten van elkaar tussen de bloesem

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Wat kan een mens blij worden van een seizoen! De lente is in volle gang en met het zonnetje dat prikt voelt het zelfs af en toe al een beetje als zomer.

Genieten van het seizoen is zo fijn, net zoals genieten van elkaar. Wat is nu beter als de combinatie; genieten van het seizoen en elkaar. Even tijd voor je partner en, in dit geval, de lente!

Nu had ik het genoegen om Renske en Sander voor mijn lens te krijgen. Door hun vragen te stellen en opdrachtjes te geven hadden zij even lekker tijd voor elkaar, zonder de de drukte van hun gezellige gezin. Meer over hoe ik te werk ga vind je op mijn pagina kijk mee.

Wat een genot om hun reacties te horen en genieten van het feit dat ik dat mag vastleggen in een mooie herinnering. Zo’n herinnering die je aan de wand hangt en nog lang van kan genieten. Wil je ook zo’n heerlijk moment met zijn tweeën of misschien wel met het hele gezin? Kijk dan wat ik heb te bieden of neem contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken.

Samen een heerlijke tijd doorbrengen, met elkaar, daar zorg ik voor! Meer foto’s zien kijk bij mijn foto’s of volg mij op instagram. Op facebook kun je meedoen aan winacties dus hou die in de gaten.