Heb jij dat ook?

saskia van Tooren Geen categorie

Wil je je kinderen leuk op de foto zetten trekken ze van die gekke bekken of zo’n enorme tandpasta smile waardoor de foto super geposeerd is.

Hoe krijg je nu die leuke foto van je kids?

Laat ze heerlijk spelen en heb geduld. Tijdens het spel zie je kinderen zoals ze zijn, ontspannen en vrolijk. In het begin houden kinderen je in de gaten  als je een camera in je hand hebt maar uiteindelijk gaat het de kinderen om het spelen en . Er komt vanzelf een mooi moment wat je dan kunt vastleggen.

Hoe doe ik dat?

Met kinderen houd ik rekening met het feit dat ze een korte spanningsboog hebben. Door ze tussendoor te laten spelen of een grapje te maken krijg je vaak de juiste ingang bij kinderen om mooie foto’s te maken. Vinden kinderen het eng omdat ze mij niet zo goed kennen dan helpt het om kinderen af en toe de regie tegeven en te vragen hoe zij op de foto gezet willen worden. Een gekke bek trekken is favoriet.

Wil je meer weten over hoe ik werk of wil jij dat mooie portret van je kinderen?  Kijk bij zo werk ik  en/of stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.