Heerlijk ontspannen kinderen op de foto!

saskia van Tooren Geen categorie

Zoek je geen statie portret maar een  foto waar je kinderen tot hun recht komen?

Een tijdje terug kreeg ik de vraag van een klant om haar kinderen te fotograferen. Ze wilde graag foto’s voor de vader van de kinderen maken. De laatste keer dat ze dat had gedaan was niet naar wens verlopen. De kinderen blokkeerden doordat het shirtje recht gevouwen moest worden. Het haar zat in het gezicht en ze moesten nog even wat dichterbij elkaar zitten. Het statie portret was een feit.

Zoek je een foto waar de ontspanning en het plezier vanaf spat?

Ze wilde nu graag een foto waarbij kinderen plezier hadden, ontspannen op de foto stonden. Dat hebben we voor elkaar gekregen. Natuurlijk zet ik kinderen op een bepaalde plek maar ik stel vragen zoals bijvoorbeeld in het geval van Mischa. Wat wil je worden? wat vind je leuk om te doen? en nog meer van dit soort vragen. Hierdoor zijn kinderen meer bezig met de vraag en niet hoe ze op de foto staan. Dit geeft mooie, natuurlijke beelden waarbij het niet erg is dat een haartje niet goed zit. Het plezier moet er vanaf spatten!

Wil je je kind terugzien op de foto?

Na de fotoreportage bewerk ik alle foto’s nauwkeurig. Zo komen iedereen nog beter tot zijn recht en wat leuk om te horen dat deze klant zei dat ze haar eigen kinderen terug zag op de foto’s en de kinderen de fotoreportage als zeer leuk hadden ervaren.  Wil jij ook je kind terug zien op de foto? Stuur mij een berichtje dan maken we een afspraak. Bij een fotoreportage krijg je een GRATIS handtas album cadeau.