Heerlijk, vind ik het om kinderen te fotograferen!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Met het mooie lente weer stonden de vlierbloesems goed in bloei. Astrid Jongbloed heeft een aantal moeders met kinderen, mij en mijn dochters meegenomen naar het Geestmerambacht om daar vlierbloesems te plukken en er limonade van te maken. Astrid wilde er ook graag foto’s van hebben en dus heb ik lekker mijn camera meegenomen.

Na een broodje en wat drinken gaf ze ons uitleg over de vlierbloesem en hoe we deze moesten plukken. Gewapend met een schaar en een grote mand om de bloesems in  te doen gingen we aan de slag. Met veel serieuze aandacht werd er geluisterd en geplukt, door ons maar ook zeker door de kinderen.

Ook werd er met grote preciezie de bloesem van de takjes geknipt. Deze concentratie vastleggen op de foto is zo mooi en puur. Prachtig om naar te kijken.

Daarna was het tijd om lekker kind te zijn in de………….modder!

wil je ook dit soort foto’s van je kinderen maar lukt het je niet? Neem contact met mij op en we maken een afspraak of kijk naar mijn foto’s voor meer ideeën.