Het beste moederdag cadeau, zonder moeite!

saskia van Tooren aanbieding, zo werk ik

Gemak

Elk jaar toch weer een cadeau verzorgen voor Moederdag. Wat ook nog origineel is en enthousiast wordt ontvangen. Ga er maar aan staan! De tijd is weer gekomen om iets te bedenken. Dit jaar geen gestress en geen gedoe! Ga voor gemak deze Moederdag en regel het cadeau tijdens eens wandeling!
Neem je kinderen, leuk aangekleed zondag mee naar het Geestmerambacht.
Loop naar het voormalig restaurant Paars, aan de noordkant en voila, je hebt het geregeld!

Ik ben daar namelijk om jullie kinderen in ontspannen sfeer en met kleine opdrachtjes en spelletjes op de foto te zetten. Geen gedoe met afspraak maken, kinderen die zenuwachtig worden van het idee. Nee, gewoon leuke dingen doen en ondertussen zorg ik voor die leuke foto die je kunt geven op moederdag. Het is een korte fotoshoot waarna je rustig verder kunt wandelen en kunt genieten wat de dag jullie brengt.  Wil je meer weten over hoe ik te werk ga? lees verder

Wat moet je regelen?

Helemaal niets hoef je te regelen. Wil je op de dag zelf beslissen of je komt? Prima!  Weet je nu al wel dat je wilt komen dan kun je het mij laten weten met een persoonlijk berichtje. Wil je weten welke zondagen en welke tijden ik er ben? Lees hier verder op mijn actie pagina

Na afloop

Na afloop krijg van mij een inlogcode  via de mail waarmee je de foto’s kunt bekijken. Zit er een leuke tussen? Ik heb allerlei soorten mogelijkheden om het om te zetten in een waardevolle herinnering voor Moederdag. Daar maak je haar blij me! Haar mooiste bezit vastgelegd op de gevoelige plaat.