Jezelf verliezen…in elkaar!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Genieten van elkaar

Genieten van elkaar, wat wil je nu nog meer! Tijd voor elkaar om gewoon even stil te staan bij elkaar. In deze tijd soms lastig met al die verleidingen. Trouwen is een manier om elkaar weer even te vinden, dat moment dat je denkt, YES, deze is van mij en blijft van mij. Maar je wilt niet altijd trouwen of bent het misschien al. Dan toch wil je genieten van elkaar, dat momentje opzoeken dat dat verliefde gevoel weer terugkomt.

Je verliezen in elkaar

Die momenten vastleggen vind ik heerlijk. Maar dat doe ik niet alleen bij bruidsparen maar ook bij gezinnen en families. Even tijd en aandacht voor elkaar. Een paar simpele vragen brengen dat heerlijke gevoel weer terug. Zoals bijvoorbeeld: geef elkaar eens om de beurt een compliment of wat zijn je toekomstdromen voor elkaar? Zo, verlies je jezelf..in elkaar!

Wil je ook zo’n moment met je partner? Geef mij een berichtje en we maken een afspraak.