klein en eigenwijs

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Zondagmorgen half elf, ik heb afgesproken met Sandra, Patrick, Kirsten en hond James bij het Geestmerambacht.

De dag begon met een zonnetje maar helaas begint het wat te betrekken. Dit mag de pret niet drukken. Het gezin zorgt voor genoeg vrolijkheid op deze zondag. We lopen een stukje met 15 weken oude James, een old english bulldog. Een enthousiaste hond, zeer geïnteresseerd in de camera. Het duurt even voordat hij gewend is maar al snel kan ik prachtige foto’s maken.

Het leek mij heel erg leuk om het gezin door het water naar mij toe te laten rennen. Sandra en Patrick hebben echter alleen maar droge kleren voor dochter Kirsten meegenomen dus wordt het Kirsten alleen die door het water naar mij toe rent. Nou ja, rennen? Eerder joggen met een eigenwijze hond er achteraan. James vond het water veel te koud. Op verschillende manieren hebben we hem het water in proberen te krijgen, maar vooral Kirsten werd nat. Heerlijk eigenwijs!

Het resultaat van de waterfoto’s was niet zoals ik in gedachten had maar het is leuk om te zien hoe een klein en eigenwijs dier ervoor zorgt dat er toch heerlijke, onverwachte foto’s worden gemaakt om met een glimlach aan terug te denken.

Wil je ook zo’n herinnering van jou met je huisdier. Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak!