Opa en oma in het zonnetje zetten

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Met familie op de foto

jubileum

Het was zover! De familie Smit uit Langedijk had een feestje want vader en moeder waren 50 jaar getrouwd. Een feestje wat gevierd moest worden. Daar hoort natuurlijk een cadeau bij. Er zijn zoveel verschillende soorten cadeaus die je kunt geven. Maar welke past nu bij zo’n mooie mijlpaal?

Lastig

Merken jullie het ook ? Hoe ouder je ouders des te lastiger het is om te bedenken waarmee je ze kunt verblijden? Dochter Mieke wist gelukkig wel wat ze haar ouders kon geven. Een foto voor aan de muur of in hun geval op een prominente plaats in de huiskamer.

De hele familie

In eerste instantie hadden ze bedacht om alle kinderen en kleinkinderen vast te leggen. Al gauw werden er data overlegd en werd het tijdstip vastgesteld. Maar hoe dichter we bij de datum kwamen, hoe meer ze het idee hadden….Met opa en oma is het beeld pas compleet. Dus in plaats van een foto te geven, gaven ze een mooie fotoshoot. Waarbij opa en oma een prominente rol hadden. De hele familie compleet.

De fotoshoot

Op de ochtend zelf hadden we afgesproken op het parkeer terrein van Hargen aan zee. Een heerlijk strand waar het nu nog rustig was en bewolkt door het vroege tijdstip. Doordat ik veel vragen stel en opdrachten geef vlogen de snedige antwoorden en vrolijke schaterlachen als snel door de lucht. Wat zag ik iedereen genieten van het moment.

In het zonnetje

Nadat we bij het duin waren begonnen, liepen we langzamerhand het strand op en brak zelf nog het zonnetje door toen oma een heerlijke knuffel kreeg van alle dames van de familie. Hoe heerlijk kun je de zondagochtend doorbrengen! En wat een heerlijkheid dat ze nog zo lang kunnen nagenieten nu deze foto een mooie plek heeft gekregen in het album wat ze bij de fotoshoot hebben gekregen. Wil je meer weten wat ik te bieden heb dan kun je kijken op mijn pagina dit bied ik of neem contact met me op om jouw eigen ouders te verrassen met zo’n heerlijk moment! Wil je weten wat het kost? Kijk op mijn prijslijst. Op mijn instagram en facebook kun je meer foto’s van mij vinden.