Met open ogen…

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Met open ogen…

Als je foto’s bekijkt staat iedereen er uniek op. Soms zijn er echter overeenkomsten. Sommigen hebben er veel last van en anderen nooit…met dichte ogen op de foto staan. Soms is het de bedoeling geweest van de fotograaf. Maar op veel foto’s is het toch echt de bedoeling als je je ogen kan laten sprankelen in de lens.

Probleem opgelost

Als je dat veel overkomt en ik merk het bij het fotograferen dan spreek ik met je af dat ik een teken geef als ik de foto maak. Je doet je ogen dicht en wanneer ik ja zegt open je je ogen en voila, een foto met open ogen.

Loop je tegen andere dingen aan? Ik kijk samen met jouw wat je niet maar vooral wat je wèl terug wilt zien op de foto. Met als resultaat jouw WAUW foto.

Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.