Niets dan liever

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Wil jij foto’s van mij maken? Is een vraag die ik regelmatig krijg en wat ik heel graag doe. Maar als die foto dan ook in een magazine komt te staan met een oplage van 13.000 stuks…dan doe ik niets liever! Het magazine heet Liever en is een initiatief van Marieke Neesen-Barten. Zij wil mensen verbinden met elkaar en dat doet ze met haar stichting lieflangedijk. Deze stichting bestaat 5 jaar en zij wordt zelf 50 jaar dat wilde ze vieren! Een aantal Langedijker ondernemers die ook graag mensen willen verbinden met elkaar worden geportretteerd in Liever. Ruby Groen van het Langedijkeruitje is daar één van. Haar mocht ik op de foto zetten. Dat was een feestje en het resultaat mag er zijn. Dan wil je niets dan Liever! Ook een prachtige foto voor je bedrijf nodig stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.