Oeps, daar had ik zelf aan kunnen denken!

saskia van Tooren Geen categorie

Af en toe zijn er van die momenten dat je denkt, oeps, daar had ik zelf aan kunnen denken!

Als fotograaf krijg ik verschillende mensen voor de lens met verschillende wensen. Dat is het leuke van mijn werk, heerlijk divers.  Laatst was ik bij een klant en ik raakte in gesprek over zijn kennis van bekende fotografen. Nu verdiep ik mij niet in namen maar ik was getriggerd door het gesprek.

Thuis gekomen heb ik het werk van deze fotograaf, Pete Hurley, bekeken en ik was geïnteresseerd in zijn manier van werken. Ik wilde het wel eens uitproberen hoe hij het aanpakte en in gesprek met mijn vriend Richard hadden we het er over dat ik dan een proefpersoon nodig had. Waar kon ik die vinden?

Toen zei hij waarom buitenshuis zoeken, hij wilde graag ook nog eens een paar goede profielfoto’s. Oeps, daar had ik zelf aan kunnen denken! Zo gezegd, zo  gedaan. Richard was mijn proefpersoon.

Dus heeft jou partner of wederhelft nog profielfoto’s nodig? Neem dan de eerste stap en stuur dit berichtje naar hem of haar. En ik zorg dat het uitgevoerd kan wordt met als resultaat een WAUW foto!