Say cheese?…..neeee!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Hoe zet je gezinnen en families op de foto? Vaak hoor je, say cheese! daarna verschijnen er van die tandpasta glimlachjes die blijven hangen en de ogen niet raken waardoor je er vaak erg geposeerd op staat. Soms een leuk resultaat maar ook wel eens niet.

Mijn passie is het om je jezelf terug te laten zien op de foto met al je vrolijkheid die je dierbaren graag zien.

Hoe doe ik dat dan? Nou, ik geef graag opdrachtjes. Het bodypart spel is een heel leuk voorbeeld daar van . Steeds roep ik een ander lichaamsdeel en de familieleden moeten elkaar met dat lichaamsdeel aanraken. Dus voet raakt voet, buik raakt buik en neus raakt neus. Hele leuke, hilarische taferelen levert dat op met veel ontspanning en gelach, een echte lach die je raakt! Dus voor mij geen Say, cheese!

Denk je nu, dat wil ik ook! Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.