Schoonheid van binnen en buiten

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik Leave a Comment

In mei heb ik foto’s mogen maken van Martine, de eigenaresse van het Schoonheidsgeheim in Assendelft. Dat was een zeer fijne samenwerking. Martine kijkt niet alleen maar naar de huid maar ook naar oorzaken die je huid maken zoals hij is. Door middel van reiniging, massage en natuurlijke cosmetica laat zij haar klanten van binnen en buiten stralen.

Heel blij was ik dus ook dat ze me vroeg of ik ook wilde meehelpen aan de folder die ze aan het maken is. De vraag was of ik een aantal van haar klanten wilde fotograferen.

Vorige week was het zover,  vijf van haar klanten kwamen bij mij op bezoek in mijn studiootje. Een gezellige ochtend waarbij ze tussen het koffie en thee drinken door vastgelegd werden op de gevoelige plaat.

Het resultaat mag er zijn; stralende mensen van binnen en buiten! Wil je ook zo stralend op de foto? Geef een berichtje en we maken een afspraak.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.