Schoonheid van binnen straal je uit!

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Twee weken geleden ben ik bij Martine geweest van het Schoonheidsgeheim. Zij laat haar klanten stralen door de huid grondig te analyseren en met mooie producten het meest tot zijn recht komen. De foto’s  die ik van haar producten heb gemaakt kun je vinden op mijn pinterest pagina https://nl.pinterest.com/passievoorfotos/product-fotografie/   .

In haar salon heb ik haar werk en werkwijze gefotografeerd. Zelf had Martine al een hele planning gemaakt wat ze vastgelegd wilde hebben naar aanleiding van ons gesprek wat we eerder al gehad hadden.

We hebben een heerlijke ochtend gehad waarin we hard gewerkt hebben om een prachtig resultaat te krijgen. Voor een stralende huid kan iedereen bij haar terecht. Voor díe WOW foto kun je bij mij terecht. Dat wil jij toch ook! Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.