Spring een gat in de lucht

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Spring een gat in de lucht

Wanneer spring jij een gat in de lucht? Van een mooie sportuitslag? Die prestatie die je hebt geleverd? Of juist van die mijlpaal die je kind heeft bereikt? Er zijn zoveel momenten dat je een gat in de lucht kunt springen. Maar doe je dat dan ook? Of blijft het bij die glimlach of dat schouderklopje?

Feestje bouwen

Bij een prestatie behalen hoort natuurlijk ook een beloning, een feestje. Als je dan zoveel jaar getrouwd bent dan heb je een beloning verdiend. Daarom kreeg ik deze familie voor de lens. Ze waren 40 jaar getrouwd en wilden dat graag vieren met een prachtige foto van het gehele gezin. Het weer was wat wisselvallig maar gelukkig kon het doorgaan. En kon het feest beginnen. In het nabijgelegen park hebben we de foto’s gemaakt en wat een feestje was het! De oudste kleinzoon moest een beetje ontdooien maar toen hij uiteindelijk door had dat hij mij heel goed kon helpen door steeds op een andere plek te gaan staan, kwam hij helemaal los.

Een gat in de lucht

Als ik een groep fotografeer geef ik graag opdrachten waarbij er wat gedaan moet worden. Hierdoor zijn mensen bezig met de opdracht en zie ik de meest mooie reacties ontstaan. Eén van de opdrachten die ik deze familie gaf was een gat in de lucht springen. De familie was enorm enthousiast en wat een mooie plaat heeft het opgeleverd, fantastisch! Zo’n foto wil jij toch ook aan de wand met jouw familie! Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak voor jullie WAUW foto!