Wat vind je leuk om te doen?

saskia van Tooren Geen categorie

Wat vind je leuk om te doen?

Op deze vraag kunnen de meeste mensen antwoord vinden. Iedereen heeft zijn hobby’s, sport en/of andere bezigheden die energie opleveren, waar je blij van wordt. Dat hoeven geen spannende dingen te zijn ook bank hangen of lekker stoeien met de huisdieren kun je al een leuke bezigheid wat je veel doet.

Gespreksstof

Tijdens het fotograferen van gezinnen, families en tieners komt e vraag; wat vind je leuk om te doen? dan ook regelmatig terug. Het geeft gespreksstof waardoor je nadenkt over wat je leuk vindt en dus niet bezig bent met de camera en dat vind ik nu leuk! Omdat je niet bezig bent met de camera, ontspan je en zie ik prachtige reacties die ik kan vastleggen.

 WAUW foto

Als je ontspannen bent laat je veel meer van je mooie ik zien en hoe waardevol is dat, die prachtige glimlach of juist die ontspannen blik waar je zo graag naar kijkt bij je partner, kind, vader of moeder. Dat levert dé WAUW foto op die je graag aan de wand wilt hebben. Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak om jouw WAUW foto te maken.