Voor de dag kunnen komen zakelijk en privé

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Gelijk na de lancering van mijn website raakte ik in gesprek met Robert. Hij had geen foto’s die hij kon gebruiken voor zakelijk gebruik en ook (bijna)niks wat hij kon gebruiken voor zijn vrijwilligerswerk. Hij wilde ook wel een keer op de foto. Dan had hij het maar gehad.
Een paar weken terug kwam het er dan van. Eerst hebben we besproken wat hij wilde onder het genot van een kopje thee. Hij wilde  foto’s buiten en een aantal foto’s binnen. Business Casual moest de stijl worden. Daarna hebben we een datum gepland.
Met verschillende outfits onder de arm liet ik hem binnen en zijn we aan de slag gegaan. Een geslaagd resultaat waar hij nu mee voor de dag kan komen zakelijk én privé.
Heb jij ook foto’s nodig zakelijk en/0f of privé? Geef mij een belletje en we maken een afspraak.