Waarom deze locatie zorgt voor jouw WAUW foto

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Waar fotografeer je? Is een vraag die regelmatig gesteld wordt door mensen. Wat is dan jullie verwachting wat mijn antwoord is? In een studio is een antwoord wat voor de hand liggend is en wat ook regelmatig gebeurd. De vraag waar voel jij je fijn? Is er één die ik veel belangrijker vind.

 

Op welke locatie  voel jij je fijn?

Waar je je fijn voelt ben je jezelf en waar je jezelf bent daar ben je op je mooist. Het liefst omringt door je dierbaren en dat kan overal zijn. De een heeft een voorkeur voor strand of bos terwijl de ander liever thuis op de bank wordt gefotografeerd. Of misschien juist dat muurtje waar je vroeger altijd aan het ballen was. Want als je jezelf bent kan ik jou WAUW foto maken.

 

Wat voor licht is er op jouw WAUW locatie?

In mijn studio kan ik licht helemaal bepalen met behulp van flitslampen. Buiten gebruik ik moeder natuur om je prachtig uit te lichten. Maar hoe doe ik dat bijvoorbeeld bij jou thuis? Eerst kijk ik of ik het red met het licht in huis door de ramen naar binnenvalt. Door te spelen met ISO waardes heb ik vaak geen extra licht nodig. ’s Avonds is een ander verhaal, dan kan ik mijn mobiele flitser gebruiken om jullie extra uit te lichten.

 

Welke herinnering heb je aan de locatie?

Het muurtje waar jullie voor het eerst gezoend hebben? Of het pleintje waar de kinderen zoveel speelden? Of misschien dan toch het meer waar jullie als gezin altijd naar toe gingen. Veel plaatsen herbergen mooie en dierbare herinneringen. Daarom vind ik het zo fijn als mensen komen met een locatie die hen dierbaar is waar ze gefotografeerd willen worden. Ben je toe aan een mooie foto? Denk na over welke plaats jouw dierbaar is dat geeft dat beetje extra aan je foto waardoor je met nog meer plezier naar de foto kijkt. Natuurlijk kun je mij altijd een berichtje sturen en dan zorgen we er samen voor dat die WAUW foto op de prachtlocatie straks bij jou aan de wand hangt.