Wat een ruimte!

saskia van Tooren zo werk ik

Mensen vragen regelmatig: Waar fotografeer je?

Als ik dan zeg dat ik op zolder fotografeer dan zie je ze denken: Hoe groot is jouw zolder?

Nu mag ik niet klagen over mijn zolder, hij is ruim genoeg, maar het is ook geen balzaal.

Voor een fotosessie tot en met vier personen kan ik het heel goed redden.

Om een idee te geven hoe dat er uitziet kun je het onderstaande filmpje bekijken hoe ik mijn set opbouw.

En meer personen?

Fotograferen doe ik niet alleen op zolder. Ook bij mensen thuis en buiten fotografeer ik regelmatig. Moet ik een grote groep binnen fotograferen? Dan is er altijd een mooie plek te vinden waar ik die foto’s maak waar jij vrolijk van wordt. Wil je meer weten? Ga naar mijn pagina zo werk ik voor meer informatie. Ga jij voor die Wow-foto? Stuur mij een berichtje en ik neem snel contact met je op.

Hieronder foto’s die ik gemaakt heb bij mij op zolder.