Wat een top dag met moment design fotografie!

saskia van Tooren Geen categorie, portfolio, zo werk ik

Eindelijk was het 14 november zover, de workshop moment design waar ik mij voor op had gegeven. Samen met nog drie cursisten hebben we bij Yvette Vlaar een mooie dag gehad waarbij alle ins en outs besproken werden van moment design. Ik wil graag jullie laten zien zoals je bent. Moment design helpt daarbij. Op deze dag heb ik geleerd welke vragen ik kan stellen en hoe ik deze echtheid kan vastleggen. Simpele handvatten die heel veel effect hebben. In de middag kwamen Jan en Tryja naar de cursus locatie. Het was, nogal, koud, dus hebben we in een bedrijfshal gefotografeerd. Helemaal super om op deze wijze te fotograferen en wat een heerlijk, ontspannen resultaat! Wil je ook ontspannen tot je recht komen op de foto met je gezin of partner? Geef mij een berichtje en we maken een afspraak.