Wat is er veranderd?

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Wat is er veranderd?

Iedereen is zijn gehele leven onderhevig aan verandering. Verandering van lichaam, geest, leven, liefde, familie en ga zo maar door. Sommige veranderingen zijn drastisch en hebben grote gevolgen. Andere veranderingen gebeuren op miniscuul gebied. Maar niemand kan zeggen ik blijf hetzelfde dat is onmogelijk.

Verandering zien

Bepaalde veranderingen zijn pas zichtbaar na verloop van tijd. Denk aan een zwangerschap waarbij de buik langzaam groter en groter groeit maar nog langzamer is de verandering van het ouder worden. Vaak zie je pas dat je bent veranderd als je oude foto’s bekijkt en dan tot de ontdekking komt hoeveel je veranderd zonder het bijna door te hebben.

Verandering voelen

Tijdens het fotograferen voelen hoe de ander veranderd is. Met ogen dicht het gezicht voelen. Kun je aangeven wat er veranderd is? Wat is de grootste verandering? Wat is hetzelfde gebleven? Even stilstaan wat jullie samen hebben doorgemaakt, hoe het jou en je partner heeft gevormd. Even genieten van elkaar! Stilstaan bij jullie dat is wat ik doe. Jullie laten ervaren wat voor moois jullie hebben opgebouwd ondanks alle veranderingen. Maak een afspraak en ik geef jullie je moment!