Wat voel jij?

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Gevoelig

Ken je dat moment dat iemand je uit het niets in je taille vastgrijpt en dat je 3 meter de lucht in vliegt? Omdat je én schrikt, én/of omdat het kietelt? Kun je tegen kietelen? Ik bijvoorbeeld wel in mijn zij maar als je mijn voeten wil kietelen of mijn knieën vastpakt dan lig ik zo op de grond en kerm ik genade. Ben jij gevoelig voor kietelen of heb je stalen zenuwen en ben je niet zo gevoelig voor het kietelen van een ander.

Aanraking

Dat een aanraking je en zoveel plezier maar ook zoveel onrust kan geven in je lijf, fantastisch! Meer aanrakingen hebben dat. Herken je die vederlichte aanrakingen dat het kippenvel gelijk op je armen staat? Of voel je die aanrakingen niet zo snel. Het ene deel van je lijf is ook veel gevoeliger dan het andere. Wist je dat vingers, voeten, tong en lippen de meest gevoelige onderdelen van je lichaam zijn doordat er zoveel zenuwuiteinden zitten?

Hilariteit

Tijdens een fotoshoot maak ik ook gebruik van aanrakingen, met je handen. Maar ook teken met je neus een figuur op de wang van een ander. Zie dan maar goed te voelen wat je partner tekent. Wat een plezier spat er dan vanaf en deze hilariteit leg ik vast . En dàt geeft dan weer een mooi moment om naar te kijken als de foto bij jou aan de wand hangt.

Stuur mij een berichtje en we zorgen dat jij ook zo’n fijn moment beleefd met je dierbaren!

Raad eens wat ik op je wang teken?