Wat vind je mooi aan elkaar?

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Wat vind je mooi aan elkaar?

Wat je als pluspunt ziet  in een persoon is iets heel persoonlijks. Wat de één als kwaliteit ziet kan de ander helemaal niet zo ervaren. Zelf kun je misschien een hekel hebben aan je lach terwijl een ander helemaal in het katzwijm valt als  je hem laat zien. Dat jij iets mooi vindt aan ede ander, wat de ander niet deelt is natuurlijk helemaal niet zo verrassend want smaken verschillen nu eenmaal en vaak ben je veel strenger voor jezelf dan voor de ander.

Zeggen wat je mooi vindt aan elkaar

Maar zeg je ook wat je waardeert aan elkaar? Dat is een heel ander gebied. Door te benadrukken dat je iets mooi vindt aan de ander krijg je connectie met elkaar, groei je naar elkaar toe. Hoe vaak doe je dat? En wat is het effect dat je zegt dat de ander er zo leuk uit ziet, behulpzaam is of dat het fijn is dat hij klaarstaat voor jou? Bedenk zelf als iemand iets moois over je zegt dan groei je daar van, als mens!

Tijd nemen om iets moois te zeggen

Nu de tijd nog nemen om het ook te zeggen. Zeggen wat je mooi vindt van de ander, waar je blij van wordt, waar je graag naar kijkt. Tijdens een fotoshoot bij mij nemen we de tijd om aandacht aan elkaar te geven, complimentjes te geven. Even weer voelen wat je mooi aan elkaar vindt en wat je waardeert in elkaar. Dat moment leg ik vast zodat je nog lang kunt nagenieten van elkaars mooie kanten.

Valentijnsactie

Ik heb mijn valentijnsactie verlengd. Als je voor eind februari bij mij een fotoshoot boekt. Dan heb ik een speciale actie om jullie mooie kant nog meer te belichten. Een half uurs fotoshoot met een 30×45 cm polystyreen afdruk voor 150 euro. Wat wil je nog meer om al het mooie van jullie te laten stralen? Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.