Weet je nog….Deze zin zorgt voor hilariteit en mooie herinneringen

saskia van Tooren Geen categorie

Weet je nog….

Als je deze zin hoort dan ga je er even goed voor zitten want dan komt de familie blooper van de eeuw naar de oppervlakte. Want elke familie kent ze wel. Gebeurtenissen die zijn beleefd met ietwat gène maar die, naarmate de tijd verstrijkt, steeds leuker worden en terugkerend van karakter zijn omdat ze zorgen voor grote hilariteit bij de toehoorders of degene die het heeft ondergaan.

Mooie herinneringen

Is niet om naar toe terug te gaan maar geeft wel een kijkje in ieders herinneringen. Wat de één niet meer weet, rakelt de andere op en zo krijg je een prachtige kettingreactie van oja’s en weet je nog in die goede oude tijd. Wat is er nu leuker om er genietend tussen te zitten, luisterend naar de enthousiaste verhalen van de mensen om je heen…niets toch.

Wil jij dat ook beleven?

Wat nou als je dat doet voor de camera? Wat gebeurt er dan? De herinneringen worden opgehaald en er komt een reeks aan reacties naar boven van iedereen. Deze heerlijk spontane reacties zorgen voor prachtige fotomomenten. Momenten om later aan terug te denken waardoor er weer een weet je nog..moment is geboren.

Stuur mij een berichtje en jouw weet je nog…momenten leg ik vast op de gevoelige plaat.