Wie gun jij even ontspannen genieten?

saskia van Tooren winactie, zo werk ik

Ontspannen genieten! win een fotoshoot op een buitenlocatie

voorbij

De vakantie is voorbij en het gewone ritme is weer van start gegaan. De wekker gaat elke ochtend weer af en ook het verenigingsleven doet een beroep op je conditie of andere talenten.

Of heb je misschien helemaal (nog) geen vakantie gehad, om wat voor reden ook. Dan zul je er waarschijnlijk wel aan toe zijn om de beentjes even omhoog te leggen en even heerlijk te genieten.

genieten

Hoe ziet dat genieten er dan uit? Ga je lekker in de tuin met de benen omhoog of doe je liever iets actiefs?

Even niets hoeven en gewoonweg genieten van wat er op je pad komt. Hoe lekker is dat! Zeker als je dat met iemand samen kunt doen, met je gezin of familie.

samen

Als fotograaf vind ik het heerlijk om dat moment samen te benadrukken. Dat wat jullie hebben en delen is van jullie alleen. Hoe fijn is dat om dat als herinnering aan de wand te hebben. Doordat ik jullie opdrachten geef en vragen stel geniet je van elkaar en ben je niet bezig met mij als fotograaf. Daardoor kun je ontspannen en genieten van het moment.

gunnen

Helaas is ontspanning misschien voor mensen in je omgeving, op dit moment, niet weggelegd. Hoe fijn is het om diegene wel een moment van genieten te gunnen waarbij ze even niet hoeven na te denken wat er om zich heen afspeelt. Gun een ander ontspannen genieten, win een fotoshoot.

winnen

Geef onder deze winactie op mijn facebook pagina, aan wie jij het gunt zich even te ontspannen en te genieten van elkaar. De laatste donderdag van de maand maak ik bekend wie de fotoshoot op een buitenlocatie wint. Daarbij ontvangt hij of zij ook 1 digitaal fotobestand naar keuze.

kleine letters

De fotoshoot is niet overdraagbaar op andere personen. De shoot is maximaal voor maximaal 4 personen. Je kunt de fotoshoot niet inwisselen voor geld De buitenlocatie bevindt zich binnen een straal van 10 km van Broek op Langedijk. Foto’s worden gebruikt voor social media en promotie doeleinden.

ontspannen genieten van elkaar door elkaar te vertellen wat je graag nog samen zo willen doen