Zacht en wollig

saskia van Tooren portfolio, zo werk ik

Afgelopen woensdag mocht ik Lynn en June fotograferen met hun vijf jonge konijntjes. Helemaal leuk om te doen. Dat heerlijk zachte en wollige, wat alle kanten opspringt. Met de enthousiaste June begin ik te fotograferen. Ze wil graag met alle konijntjes tegelijk op de foto. Een flinke uitdaging om ze alle vijf op één plek te houden. Blij ben ik dan ook met de assistentie die de konijntjes overal vandaan plukken weer terug in de armen van June. Lynn wil ook graag een aandenken aan die schattige konijntjes ook bij het fotograferen van Lynn springen de konijntjes alle kanten op. Ondanks dat beweeglijke heb ik prachtige foto’s gemaakt van twee enthousiaste meiden met heerlijk zachte en wollige konijntjes.
Dit kun je toch niet weerstaan? Geef een belletje en ik zet jullie kinderen ook zo mooi op de foto met jullie favoriete huisdier.